Avis Legal

Termes d’ús

En compliment amb el deure d’informació recollit en l’article 10 de la Llei 34/2002, del 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, a continuació, es fa constar:

 

  • 1. Dades Identificatives:

El titular del/s dominis/s web és GESISA SL amb domicili social al carrer Sant Guillem número 25 Baixos, codi postal 08006, Barcelona, ​​amb CIF: B08810434, inscrita al Registre Mercantil de Barcelona, ​​Tom 22911, foli 66, full B44475 , inscripció 7ª

 

  • 2. Usuaris:

L’accés i/o ús d’aquest lloc web atribueix la condició d’USUARI, que accepta, des d’aquest accés i/o ús, els presents termes d’ús.

 

  • 3. Condicions d’accés i utilització del web:

► Registre d’Usuaris i claus d’accés

Pot ser que per a la prestació d’alguns serveis d’aquest lloc web hi hagi un accés restringit i s’exigeixi la prèvia subscripció d’un contracte entre GESISA i l’usuari. Així, un cop subscrit el contracte, GESISA facilitarà a l’usuari un password (contrasenya) que li permeti accedir als serveis contractats.

L’usuari no facilitarà l’ús del seu password (contrasenya) a tercers. GESISA no es fa responsable de qualsevol dany o perjudici causats a l’usuari, a conseqüència de la pèrdua o sostracció de la contrasenya i/o com a conseqüència de la seva utilització per part d’un tercer.

► Veracitat de la Informació

Tota la informació que faciliti l’usuari a través del web haurà de ser veraç. En tot cas l’usuari serà l’únic responsable de les informacions falses o inexactes que realitzi i dels possibles danys i perjudicis que causi a GESISA o a tercers per la informació que faciliti.

► Obligació de fer un ús correcte de la Web

L’usuari s’obliga a no:

  1. a) utilitzar aquesta web amb fins o efectes il·lícits, que de qualsevol forma puguin danyar, inutilitzar, sobrecarregar o deteriorar la Web i els Serveis o impedir la normal utilització o gaudi del Web i dels Serveis per part dels Usuaris.
  2. b) reproduir o copiar, distribuir, transformar o modificar els continguts del web, suprimir, eludir o manipular el “copyright” i altres dades identificatives dels drets de GESISA o dels seus titulars incorporats a la web.
  3. c) Intentar obtenir informacions, missatges, gràfics, dibuixos, arxius de so i/o imatge, fotografies, programari i, en general, qualsevol classe de material accessible a través del web.
  • 4. Propietat intel·lectual i industrial:

GESISA SL per si o com a cessionari, és titular de tots els drets de propietat intel·lectual i industrial de la seva pàgina web, així com dels elements continguts en la mateixa (a títol enunciatiu, imatges, so, àudio, vídeo, software o textos; marques o logotips, combinacions de colors, estructura i disseny, selecció de materials usats, programes d’ordinador necessaris per al seu funcionament, accés i ús, etc.), titularitat de GESISA SL o bé dels seus llicenciants. Tots els drets reservats. Qualsevol ús no autoritzat prèviament per GESISA SL, serà considerat un incompliment greu dels drets de propietat intel·lectual o industrial de l’autor. Queden expressament prohibides la reproducció, la distribució i la comunicació pública, inclosa la seva modalitat de posada a disposició, de la totalitat o part dels continguts d’aquesta pàgina web, amb fins comercials, en qualsevol suport i per qualsevol mitjà tècnic, sense l’autorització de GESISA SL.

 

  • 5. Política de privacitat i protecció de dades:

GESISA tractarà les Dades Personals de conformitat amb la legislació vigent, i amb les finalitats i condicions establertes en la Política de Privacitat de GESISA, publicada en aquesta URL. GESISA ha adoptat i disposat totes les mesures tècniques i organitzatives necessàries que garanteixin la seguretat de les dades personals, i així evitar la seva alteració, pèrdua, tractament o accés no autoritzat. No obstant això, GESISA no pot garantir la seguretat absoluta sobre els mateixos, i per això no es responsabilitza de qualsevol dany i/o perjudici derivats d’actes il·lícits realitzats per tercers. Finalment, és responsabilitat de l’usuari d’aquesta web, el prendre totes les mesures apropiades per protegir les seves pròpies dades i aplicacions.

 

  • 6. Confidencialitat:

GESISA S.L. l’informa que les seves dades seran tractades amb el màxim zel i confidencialitat per tot el personal que intervingui en qualsevol de les fases de tractament. No cedirem ni comunicarem a cap tercer les seves dades, excepte en els casos legalment previstos, o llevat que l’interessat ens hagués autoritzat expressament.

 

  • 7. Vincles a altres llocs web:

Els vincles d’aquest lloc a llocs web de tercers es subministren exclusivament com una utilitat per a l’usuari. En cas d’utilitzar aquests vincles, s’abandonarà aquest Lloc. GESISA no es responsabilitza d’aquests llocs web ni de qualsevol informació, software o altres productes o materials inclosos en els mateixos, o qualsevol resultat que pugui obtenir-se mitjançant la seva utilització. L’usuari serà l’únic responsable si accedeix a qualsevol dels llocs web de tercers vinculats a aquest web.

 

  • 8. Modificacions:

GESISA SL es reserva el dret d’efectuar sense previ avís les modificacions que consideri oportunes al seu web, podent canviar, suprimir o afegir tant els continguts i serveis que es prestin a través de la mateixa com la forma en què aquests apareguin presentats o localitzats al seu web.

 

  • 9. Dret d’exclusió:

GESISA SL es reserva el dret a denegar o retirar l’accés al portal i/o els serveis oferts sense necessitat de preavís, a instància pròpia o d’un tercer, a aquells usuaris que incompleixin les presents Condicions Generals d’Ús.

 

  • 10. Modificació de les presents condicions i durada:

GESISA SL podrà modificar en qualsevol moment les condicions aquí determinades, sent degudament publicades com aquí apareixen. La vigència de les citades condicions anirà en funció de la seva exposició i estaran vigents fins que siguin modificades per altres degudament publicades.

 

  • 11. Legislació aplicable i jurisdicció:

La relació entre GESISA SL i l’USUARI es regirà per la normativa espanyola vigent i qualsevol controvèrsia se sotmetrà als Jutjats i tribunals de la ciutat de Barcelona, ​​llevat que la Llei aplicable disposi una altra cosa.

Política de Privacitat

Qui és el responsable del tractament de les seves dades personals?

Identitat: GESISA S.L.

C.I.F .: B08810434

Adreça postal: C / Sant Guillem nº25 Baixos, Barcelona 08006

Telèfon: +34 93 459 01 38

Correu electrònic: protecciondatos@gesisa.net

 

  • Amb quina finalitat tractem les seves dades personals?

► Gestionar la relació contractual que ens uneix.

► Gestionar la tramesa d’informació que ens sol·licita.

► Facilitar als interessats ofertes dels nostres serveis i/o productes del seu interès

 

  • Quina és la legitimació per al tractament de les seves dades personals?

La base legal per al tractament de les seves dades és l’execució d’una relació contractual potencial i o subscrita, l’interès legítim i/o el consentiment de la persona interessada.

 

  • Per quant de temps conservarem les seves dades personals?

Les dades proporcionades es conservaran mentre es mantingui la relació comercial amb la nostra companyia i mentre no se sol·liciti la supressió per part de l’interessat.


Es cediran les meves dades personals a algun tercer diferent del responsable de tractament?
GESISA S.L. no comunicarà les seves dades a cap tercer, llevat que s’informi d’això expressament.
• Quins són els seus drets quan ens facilita les seves dades personals?
Els drets de protecció de dades de què són titulars els interessats són:
► Dret a sol·licitar l’accés a les seves dades personals.
► Dret a sol·licitar la seva rectificació o supressió.
► Dret a sol·licitar la limitació del seu tractament.
► Dret a oposar-se al tractament
► Dret a la portabilitat de les dades en qüestió.
Els titulars de les dades personals obtingudes podran exercir els seus drets de protecció de dades, incloent fotocòpia de l’DNI o un altre document d’identificació equivalent, mitjançant:
► L’enviament d’un correu electrònic a protecciondatos@gesisa.net
► L’enviament d’una comunicació escrita a el domicili social de GESISA S.L.
Té models, formularis i més informació disponible sobre els seus drets a la pàgina web de l’autoritat de control nacional, Agència Espanyola de Protecció de Dades, d’ara endavant, AEPD, www.aepd.es
• On puc reclamar en cas que consideri que no es tracten les meves dades personals correctament?
Pot dirigir les seves reclamacions al correu protecciondatos@gesisa.net o a l’autoritat de protecció de dades que correspongui.

Política de Cookies

Què és una cookie?

Una cookie o galeta és un petit fragment de text que es descarrega al seu dispositiu (ordinador, mòbil, tablet ..) quan visita una pàgina web i que permet que aquesta reconegui el dispositiu i recordi informació sobre la seva activitat en el mateix lloc web (cookies pròpies ) o en altres amb els quals es relaciona aquest (cookies de tercers). Les cookies tenen diverses finalitats: tornar ràpidament a una pàgina ja visitada, si no s’ha tancat sessió, recordar les seves preferències per poder-li oferir una millor experiència d’usuari, obtenir informació com el temps de connexió, el tipus de dispositiu des del qual s’accedeix (fix o mòbil), el navegador utilitzat, les pàgines més visitades, les pàgines que donen missatge d’error …

Gràcies a les cookies, podem oferir-li un millor servei i mai es faran servir amb cap altra finalitat.

  • Utilitzem cookies pròpies:

Amb elles el lloc web pot recordar accions anteriors, quan vostè torni a una pàgina sense haver tancat sessió.

  • Utilitzem les següents galetes de tercers:

► Google Analytics, aquesta eina utilitza cookies de sessió per poder mesurar i analitzar l’ús del nostre web. Aquesta eina ha estat desenvolupada per Google.

► Google Adwords Conversion, Aquestes galetes s’utilitzen per recopilar dades de navegació de manera anònima a fi de millorar la web i conèixer el resultat de les campanyes realitzades. Aquesta eina ha estat desenvolupada per Google.

► AdWords Dynamic Remarketing, Aquestes galetes s’utilitzen per emmagatzemar informació sobre el comportament dels usuaris, que servirà per mostrar-publicitat relacionada amb les seves preferències. Aquesta eina ha estat desenvolupada per Google.

  • Pot configurar el seu navegador:

Al navegar per aquest portal web, vostè està acceptant que es puguin instal·lar cookies en el seu terminal. No obstant això, vostè té la possibilitat de rebutjar “cookies” configurant amb aquest objectiu el seu navegador. Per a això, li recomanem que consulti l’ajuda del seu navegador o accedeixi a les pàgines web d’ajuda dels principals navegadors:

Scroll to Top

Si continua utilitzant aquest lloc accepta l'ús de galetes. Més Informació.  

Los ajustes de cookies de esta web están configurados para «permitir cookies» y así ofrecerte la mejor experiencia de navegación posible. Si sigues utilizando esta web sin cambiar tus ajustes de cookies o haces clic en «Aceptar» estarás dando tu consentimiento a esto.

Cerrar